Puppy "training"

Er is niets zo belangrijk dan een goede start voor u en uw puppy, uw krijgt de pup namelijk in één van de gevoeligste perioden van zijn leven. Deze periode noemen we ook wel de 1ste socialisatie fase en in deze fase moet de pup leren omgaan en wennen aan onze mensenwereld. Alle ervaringen die uw pup opdoet in de socialisatie fase zijn bepalend voor hoe de pup voor de rest van zijn leven op sociaal gebied reageert. Dit is dus erg belangrijk en een taak die ik super serieus neem.

Dit is dan ook geen puppy cursus die je vaak ziet bij hondenscholen waarin de hond wordt gedrild met zit, af, volg en blijf maar een puppycursus waarin ik u begeleid en help met de opvoeding en socialiseren van uw pup. De puppy cursus bestaat uit 6 praktijk lessen en 1 theorie les over de lichaamstaal van de hond, zodat u de pup goed kunt begrijpen en adequaat kunt reageren. Natuurlijk is er altijd ruimte tijdens de lessen om vragen te stellen en probeer ik deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Tijdens de praktijk lessen komen verder allerlei opvoedkundige oefeningen aanbod zoals:

  • Leren netjes meewandelen 
  • Niet eten van straat
  • Niet opspringen tegen bezoek
  • Voorzichtig zijn met tanden
  • Iets teruggeven dat je gepikt hebt
  • Hier komen als je geroepen word

Onze puppy cursus is geen groepscursus maar u wordt privé 1 op 1 begeleid aan huis in de vertrouwde omgeving voor u en uw pup.


Puppy Training: €200,- (inc btw)
- 6 lessen van 45-60 minuten
- 1 theorie les
- hand-outs van alle behandelde oefeningen.

Heeft u nog vragen of lijkt u het wat om deze cursus te volgen dan kunt u het onderstaande contact formulier invullen. 

E-mailen
Bellen