super snel hier komen

Voor sommige honden is hier komen een hele moeilijke oefening, zo moeilijk dat vaak ze niet meer terug komen of het lijkt dat ze er een spelletje van maken. Dit is natuurlijk super vervelend voor jou als baasje en haalt af en toe het bloed onder je nagels uit! Vaak heeft het niet terug komen één van de volgende redenen:

  • De oefening is nooit op de juiste manier aangeleerd
  • De oefening wordt niet meer beloond
  • Het oefening wordt niet met de juiste beloning beloond
  • Het oefening wordt enkel ingezet om de hond aan te lijnen
  • De hond kan aan je lichaamstaal zien dat deze HIER betekent dat hij aangelijnd wordt
  • De hond kan aan de locatie inschatten dat deze HIER betekent dat hij aangelijnd wordt
  • De hier wordt ook wel eens gecorrigeerd omdat de eigenaar gefrustreerd is dat het zo lang duurde


Wanneer je hond niet hier komt op verzoek is dit echt heel vervelend en waarschijnlijk krijg je heel veel goed bedoelde adviezen van professionals, kennissen, vrienden of bekenden. Je moet je hond de oefening ook op de juiste manier aanleren, net doen alsof je wegloopt, werken aan de rangorde problemen die jij en je hond hebben of het leuk maken wanneer je hond hier moet komen. Soms zit er in deze adviezen maar wel een bron van waarheid maar waar doe je nu precies goed aan? Om daar achter te komen en aan te werken 


Dit kan ik je leren, dus rent jouw hond standaard weg als je hem roept, maakt je hond er een “Pak me dan, als je kan” spelletje van? Is het elke keer weer een gevecht om je hond hier te laten komen wanneer de hond los is geweest? Durf jij je hond daardoor niet meer los te laten op een uitlaatveld of in het bos of andere leuke plekken? Dan is deze korte doe het zelf cursus zéker iets voor jou! Je kunt na het volgen van de cursus én wanneer jij je huiswerk goed hebt gedaan met een gerust hart je hond weer los laten en laten hier komen! 


Deze cursus kun je via  online groepslessen (wanneer beschikbaar) of via fysieke afspraken volgen.
- Privé begeleiding in 4 lessen van 45 minuten voor €150,- (inc btw, exclusief voorrij kosten)
- Online groep cursus in 4 lessen van 45 minuten voor €75,- (inc btw, exclusief voorrij kosten)


E-mailen
Bellen