Consult op afstand

Will je 1-op-1 met mij werken aan de opvoeding, training of gedragsproblemen van je hond maar is een huisbezoek voor jou geen optie? Omdat het te stressvol is voor je hond, je buiten mijn werkgebied woont of omdat je van plan was heel de dag in je huis-pak rond te lopen. Dan is een consult op afstand de oplossing voor jou! Het blijft een privé-training waar wij samen werken aan het gedrag van je hond met als enige verschil dat het via een video chat loopt.


TLDR: Voor iedereen die geen lange tekst wilt lezen hier de snelle feiten!

- Het werkt voor erg veel verschillende problemen

- Het initiële consult duurt 90 minuten (€75,-)

- Vervolg consulten duren 45 minuten  (€35,-)

- Trainen in de comfort van je eigen huiskamer

- Maak een afspraak via de mail info@blafengrom.nl of bel/WhatsApp naar 0649811330


Werkt het echt?

Klanten vragen zich vaak af of het wel echt werkt als we alleen online elkaar ontmoeten en of ik wel kan helpen omdat ik je hond niet in de levende lijven ontmoet? – Het antwoord “Zeker weten”! Het werken aan verlatingsangst staat bij mij stipt op nummer 1 wanneer het gaat om een online consult. De honden ouders kunnen zo makkelijk het gefilmde huiswerk laten zien en ontvangen ze complimenten, tips en adviezen over wat goed gaat of verbetert moet worden. Een online consult is niet enkel handig voor verlatingsangst maar werkt ook voor veel andere voorkomende problemen:

 • Problemen met als oorzaak angst of nervositeit
 • Reactiviteit aan de lijn
 • Resource guarding (baknijd of het beschermen van slaapplekken, mensen of andere voorwerpen voor mens en dier).
 • Verlatingsangst / Verlatingsnervositeit
 • Vernieling
 • Ontsnappen
 • Overmatig blaffen
 • Opspringen tegen bezoek
 • Rijen
 • Trekken aan de lijn
 • Eten (van tafel) stelen
 • Niet luisteren naar basis gehoorzaamheid oefeningen
 • Niet terug komen op verzoek


Boek een sessie

Het snelste werk om even te mailen naar info@blafengrom.nl of bellen/Whatsappen naar 0649811330. Dan maken we snel een afspraak en krijgt u vervolgens toegang tot mijn agenda zodat u zelf vervolgen kunt plannen. 


Voor een online video consult gebruik ik Zoom, dit programma is namelijk makkelijk te gebruiken, gratis en het downloaden plus instaleren is zo gepiept! Een ander voordeel voor mij is dat ik de sessies makkelijk kan opnemen en ik zo bij twijfel even terug kan kijken maar ook u kunt het consult terug kijken! Het enige wat je nodig hebt is een tablet, telefoon of laptop met internet verbinding. Eventueel is het handig om een losse webcam te hebben zodat u de camera kunt draaien wanneer u een uitgelegde oefening aan het trainen bent.

Wat kunt u verwachten
Het start consult: Afhankelijk van de reden stuur ik u een aantal dagen voor het consult een intake formulier, deze moet u minimaal 48 uur/2 dagen voor de start van het consult retour sturen. We starten het consult dan ook met het doornemen van de informatie op het formulier en waar nodig zal ik nog een aantal vervolg vragen stellen. Wanneer u de afspraak heeft gepland voor het oplossen van gedragsproblemen dan staan dit als volgende punt op de agenda. We gaan dan opzoek naar de reden of oorzaak van het gedrag, wat je kunt doen om dit gedrag op het moment te voorkomen en welke strategieën je kunt inzetten om het gedrag gedeeltelijk of volledig op te lossen. Daarna maken we een plan van aanpak, ga ik je een aantal oefeningen uitleggen en ga je deze ook oefenen zodat ik kan zien of het goed gaat en of je nog aanwijzingen nodig hebt.


Het vervolg: Na het initiële consult is de keuze volledig aan u of er nog een vervolg afspraak komt. Een vervolg sessie duurt ongeveer 45 minuten, doorgaans plan ik ze wekelijks of om de week gedurende de eerste twee a drie maanden, of net zolang het ook duurt voordat u in een goed ritme komt met uw training, en daarna indien nodig totdat de gedragsproblemen van uw huisdier naar uw tevredenheid zijn opgelost


Hopelijk heb ik je kunnen prikkelen om een afspraak te maken, dus blijf nu niet te lang zitten met je hond zijn problemen en neem snel contact op.

E-mailen
Bellen