Wat doe ik

De basis van mijn werkwijze is er op gericht om er voor te zorgen dat zowel hond als eigenaar weer plezier gaan hebben in de omgang met elkaar. Gelukkig is dit het doel van bijna elke hondentrainer, gedragstherapeut of gedragscoach. Elke trainer heeft vaak ook zijn eigen manieren en trucjes om oefeningen aan of af te leren. Natuurlijk heb ik die ook maar wat onderscheid mij dan van het gros? 


Wanneer je bij mij privétraining volgt of het nu is voor het aanleren van basis gehoorzaamheid of afleren van ongewenst gedrag. Dan kijk ik niet naar wat de hond moet doen, maar ga samen met jou op zoek naar wat de hond nodig heeft om de problemen op te lossen. Ik bied je een bron aanpak van "a tot z" en niet enkel een trucje! We gaan samen opzoek naar de onderliggende oorzaak van het ongewenst gedrag, ik leer je jou hond nog beter begrijpen, leg je uit wat de hond naar je communiceert en wat jullie nodig hebben voor het aan of af leren van gedrag. Daarnaast geloof in sterk in de wetenschap en kies er daardoor voor om honden te trainen op basis van de op dit moment beste wetenschappelijk bewezen methode.


Bij mij staat niet enkel de wens van de hond of van de baas centraal maar die van jullie beide, er is niets zo belangrijk dat jij als eigenaar een goed gevoel krijgt bij de persoon die je gaat helpen en dat je ook echt het gevoel hebt dat je problemen serieus genomen worden. Voor de hond geld dit natuurlijk ook alleen zal deze niet snel in woorden uitdrukken, hierdoor zullen we op basis van zijn gedrag de behoefte die de hond heeft ontdekken. Elke hond en eigenaar is anders en hierdoor werkt één plan van aanpak niet voor iedereen, je krijgt een op maat gemaakt plan waar de wensen van jullie beiden worden gerespecteerd. Het belangrijkste is dat de training als positief wordt ervaren en dat ik de juiste handvatten kan aanreiken zodat jij op de juiste manier samen met je hond aan de slag kan gaan, ik ben er om jullie te helpen, te adviseren, coachen en te trainen! Met als einddoel dat jij je fijn voelt samen met je hond in welke situatie dan ook! 


Hopelijk krijg je met de informatie op deze pagina een beetje een beeld van mij en van mijn werkwijze waardoor we snel samen aan de slag kunnen! Wil je toch nog meer informatie stuur dan gerust een mailtje of WhatsApp bericht. 

E-mailen
Bellen